Hei og velkommen til klinikken min

Jeg heter Nina Riple Brekke og er utdannet heilpraktiker. Etter 3,5 år på skole tok jeg i juni eksamen i faget. I tillegg har jeg bestått eksamen i anatomi & fysiologi, veksfag og førstehjelp.

Heilpraktik har sin opprinnelse i folkemedisinen og er regulasjonsterapi dvs at kroppens balanse reguleres og gjenopprettes ved hjelp av midler som kroppen kjenner til. Derfor er det mulig å behandle skånsomt og uten bivirkninger.

En Heilpraktiker jobber med hele mennesket, og ofte er ting ikke helt som en skulle tro. Derfor er det viktig å finne ut akkurat hva som trigger og er årsaken til plagene eller plagene dine. Det vil væra hovedfokuset mitt å finne ut. En god hjelp for meg er derfor DRT apparatet mitt. Med dette kan jeg nettopp finne ut av det, og behandle deg for plagene dine. DRT står for Digital Resonans Test, les mere under fane DRT test
Den første behandlingen vil jeg alltid bruke god tid på, mellom 1-3 timer må du sette av. Jeg begynner alle nye konsultasjoner med et pasientintervju og en grundig sjekk av helsetilstanden din, dersom jeg ser det er nødvendig. På den måten kan vi i fellesskap finne ut den beste behandlingen for deg.

Nevner: DRT måling/behandling, Matvareintoleransetest, Urtemedisin, Auriculoterapi som er en spesiell form for øreakupunktur, Dorn-metode for å retta opp ryggraden, Kopping for dybdemassasje, Fotsoneterapi, Homopati, Homotoxicologi

Ved hjelp av de fine terapiformene vil jeg gjerne hjelpe deg med de hverdagsplagene du måtte ha. Enten det er fordøyelsesproblemer, vond skulder, kne, nakke, mage, hode eller om du bare trenger noen å snakke med.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, jeg har taushetsplikt.
Jeg er registrert i brønnøysundregisteret og er medlem av NLH som er Norges Landsforbund av Homøopraktikere

Velkomen 

 

 

Med vennlig hilsen

Nina Riple Brekke